Ikuisuus.fi

Ikuisuus.fi on palvelu, jonne läheiset voivat kerätä yhteiset muistot vainajasta ja tallentaa ne muistosivulle.

Muistosivu koostuu kuolinilmoituksesta sekä tallennetuista muistoista ja osanotoista. Muistosivulle voi kerätä yhdessä läheisten kanssa tarinoita ja valokuvia edesmenneestä. 

Yhteisille muistoille

Ikuisuus.fi on valtakunnallinen kuolinilmoitus- ja muistosivupalvelu, jonne kaikki Alma Median lehdissä julkaistavat perinteiset kuolinilmoitukset tuodaan automaattisesti. Kuolinilmoituksen oheen on helppo luoda muistosivu, jonne läheiset voivat yhdessä tallentaa omat muistonsa vainajasta valokuvin ja kirjoituksin.

Jos vainajasta ei ole julkaistu kuolinilmoitusta missään Alma Median lehdessä, voi muistosivun ja digitaalisen kuolinilmoituksen tehdä kokonaan Ikuisuus.fissä.

Muistosivu voi olla yksinkertaisuudessaan vain kuvallinen kuolinilmoitus, tai se voi olla isompi vuosien saatossa rakentuva kokonaisuus muistoja vainajan elämän varrelta. Muistosivu on hyvä paikka myös adressien tallentamiseen. Ikuisuus.fissä ihmiset läheltä ja kaukaa voivat muistella edesmennyttä. Muistosivun sisältö näkyy vain valituille henkilöille. Ikuisuus.fi sisältää myös Tietopankin, josta saat tukea ja konreettista tietoa esimerkiksi hautajaisjärjestelyihin. Lisäksi sivuilla on Surun hetkellä- blogi, jossa käsitellään läheisen menettämistä ja siitä toipumista.

Tutustu palveluun

Alma Median kuolinilmoitus- ja muistosivupalvelu

Muistosivun hinta:

  • Lehdessä ilmoittaneet*: maksutta
  • Kuolinilmoitus ja muistosivu Ikuisuus.fissä: 95 € Kertamaksu, jonka jälkeen muistosivu on käytössäsi ilman vuosimaksua niin kauan kuin haluat.

Miten:

  • Lehdessä ilmoittaneet*: Kuolinilmoituksen jättäneelle henkilölle on lähetetty sähköpostilinkki, jonka kautta muistosivun pääsee luomaan maksutta kyseisen kuolinilmoituksen yhteyteen.
  • Ei lehti-ilmoitusta: Aloita helposti osoitteessa www.ikuisuus.fi

*) Alma Median lehdessä 22.1.2016 jälkeen julkaistu kuolinilmoitus, jonka yhteyteen muistosivu tehdään. Kuolinilmoitukset Alma Median lehdissä maksavat noin 200-800 euroa ilmoituksen koosta riippuen.